OTTO Waterbouwkundige Werken – Aalsmeer

Duurzame oplossingen op en aan het water

Voor duurzame oplossingen op en aan het water reken je op OTTO Waterbouwkundige Werken uit Aalsmeer. Al jarenlang zorgen wij voor de beschoeiingen, natuuroevers, steigers en veel meer. Zowel overheden, natuurorganisaties, jachthavens en particulieren schakelen ons in voor hun projecten en bij calamiteiten. Omdat ze weten dat ze op ons kunnen bouwen.

Otto - Waterbouwkundige werken - Steigers

Van bagger naar beschoeiingen, natuurcreatie, calamiteitenbeheer en meer

Misschien ken je ons nog als OTTO Grond- en Baggerwerken, maar inmiddels zijn we doorgegroeid naar OTTO Waterbouwkundige Werken. We doen nog wel baggerwerk en hebben daarvoor een gecertificeerd baggerdepot op de Westeinderplassen. Maar inmiddels doen we zoveel meer. Van oeververdediging en beschoeiingen tot natuurcreatie en -onderhoud, calamiteitenbeheer op de waterwegen en in jachthavens, transport op en aan het water en grondwerk. Allemaal met ons eigen materieel en een hecht team van vakmensen.

Duurzaam en kwaliteit

Alles wat we doen, doen we goed. Daarbij hoort ook dat wat we maken en plaatsen, er over vele jaren nog zal staan. Duurzaam dus. We kiezen daarom voor materialen die lang meegaan en minder belastend zijn voor het milieu. Ook zorgen we ervoor dat we elke opdracht weer netjes achterlaten. De grond wordt bijvoorbeeld weer opgehoogd en zo nodig zorgen we ervoor dat het gras weer wordt ingezaaid. Zo garanderen we van begin tot eind kwaliteit.

Otto Grond- en baggerwerken - Steigerbouw - Duurzame steigers - Waterbouwkundige werken - Over ons

Bas en Jochem

Bas van Tol en Jochem van Leeuwen staan nu aan het roer van dit bedrijf. Allebei zijn we zowel schipper als graafmachinist. We zijn daardoor heel flexibel, kunnen met ons team vrijwel elke opdracht op het water aan en weten precies wat we waarvoor nodig hebben. We werken zowel vanaf bestek als dat we de opdracht zelf ontwerpen en uitvoeren. Hoe de opdracht ook gegeven wordt, met elkaar zorgen we ervoor dat we het goed en duurzaam uitvoeren en netjes opleveren.

Ons werkgebied: Noord-Holland Zuid & Zuid-Holland Noord

Regio Noord-Holland Zuid

Ons werkgebied is voornamelijk in de regio tussen Leiden en Amsterdam. Natuurlijk zijn we veel op en rond de Westeinderplassen van Aalsmeer waar we vanuit ons bedrijf aan de Ringvaart snel zijn. Maar daarnaast werken we ook veel aan projecten op en aan het water in de regio Noord-Holland Zuid.

Otto Grond- en baggerwerken - Waterbouwkundige werken - Stommeerkade - Van Cleeffkade - 1 - Over ons

Certificaten

We beschikken over een ruime vloot aan robuust materieel dat we grotendeels ook zelf onderhouden. Iedereen bij OTTO Waterbouwkundige Werken is VCA-gecertificeerd en heeft BHV.

 

Daarnaast hebben we de volgende certificaten:

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Zoek je betrouwbare en ervaren vakmensen voor een project op of aan het water? Dan komen wij graag met je in gesprek. Vertel ons jouw plannen en we bespreken samen welke mogelijkheden wij voor jouw project zien.